Bedrijfsadviseur

Bedrijfsadviseur


Als u voor een moeilijke beslissing staat
Bent u ondernemer, dan herkent u het gevoel. U neemt honderden beslissingen per dag, maar die ene beslissing krijgt u niet genomen. Moet u het aantal medewerkers uitbreiden of juist inkrimpen? Wat als de handtekening onder die belangrijke deal bijna is gezet, maar uw gevoel protesteert? En hoe gaat u om met die klant, die u gouden bergen belooft, maar u ook geweldig in de problemen kan brengen?


Zakelijke problemen analyseren
Als ondernemer neemt u tientallen beslissingen per dag, maar die ene beslissing krijgt u niet genomen. Hij blijft door uw hoofd spoken en verstoort zelfs uw nachtrust. In dat geval biedt een gesprek met een deskundige buitenstaander uitkomst. Cor Frijters is ruim tien jaar ondernemer en kent het bedrijfsleven in al haar groeifasen. Hij weet hoe u zich voelt tijdens zo’n crisismoment en kent de onzekerheid die ermee gepaard gaat.


Helderheid scheppen
Zijn brede achtergrond maakt Cor Frijters tot de aangewezen figuur om u te begeleiden bij uw lastige keuzes. Samen met u houdt hij uw situatie tegen het licht. Hij zet de voor- en nadelen op een rij, benoemt onduidelijke motieven en helpt u om de zaak helder te krijgen. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om beslissingen te nemen. Een beslissing lijkt dan achteraf zo logisch en eenvoudig.
 

Foto gemaakt door Moniek van Gils, Mgraphics