Conflictcoach

Conflictcoach


Als het gesprek finaal vastloopt
Het is behoorlijk lastig als u niet meer met uw samenwerkingspartner door een deur kan. Hoe gaat u om met de conflicten? Hoe wijst u uw partner op de afspraken die in het verleden gemaakt zijn? Hoe kunt u nog praten over een toekomstbeeld, als u de toekomst met uw partner helemaal niet ziet zitten?


Betrokken buitenstaander
Bij een zakelijk conflict speelt er meestal meer dan een zakelijk belang. U voelt zich als mens niet gerespecteerd of uw opvattingen worden genegeerd. In dat geval bereidt Cor Frijters als conflictcoach de gesprekken met u voor. Voor en na elk gesprek hebt u overleg over uw manier van gespreksvoeren, uw insteek en de benodigde focus om uw belangen te verdedigen. Dankzij deze gedegen voorbereiding slaagt u erin om tijdens de lastige gesprekken uw emoties binnen de grenzen te houden en een constructief gesprek te voeren.


Uw belangen
Dankzij het inzicht in uw eigen belangen en emoties, slaagt u erin om tijdens het lastige gesprek resultaatgericht te blijven. U hebt het gesprek zodanig in de hand, dat er zelfs een sfeer kan ontstaan, waarin u alsnog samen met uw zakenpartner op zoek gaat naar een gemeenschappelijke oplossing. Door deze resultaatgerichtheid bent u zeker van het meest optimale resultaat.
 

Foto gemaakt door Moniek van Gils, Mgraphics