Cor

Vergoeding

Coaching en begeleiding
Cor Frijters werkt veelvuldig met urenkaarten, verkrijgbaar voor 2, 4, 8, 16 en 40 uur. Deze urenkaarten hebben een geldigheidsperiode van één jaar. U kunt zelf aangeven op welke dag, tijdstip en omvang u uw urenkaart in wilt zetten voor de dienstverlening. Op deze manier hoeft u zich vooraf niet voor een langdurige periode of hoge kosten aan een sparringpartner of coach te binden. Het op voorhand vastleggen van de inhoud van de coaching en begeleidingsgesprekken is eveneens niet nodig. Kortom, deze gebruikte methode zorgt voor een grote mate van flexibiliteit, omdat u beslist wanneer, waar en waarvoor u de urenkaart gebruikt.
 

Individuele coachingsgesprekstijd wordt gerekend in relatie met het aantal aanwezigen. Voor elke aanwezige geldt een toeslag van 20% per aanwezige op de gesprekstijd. (De coach wordt niet meegerekend) Voor een coachingsgesprek geldt een minimumduur van twee uur, inclusief correctiefactor. De verbruikte uren worden per specifieke coaching afgeboekt. Daarnaast wordt, indien dit van toepassing is, voor individuele coachingsgesprekken voorbereidingstijd gerekend.
 

Teamcoachingsessietijd wordt gerekend in relatie met het aantal aanwezigen. Voor iedere aanwezige boven één geldt een toeslag van 15% per persoon op de sessietijd. (De coach wordt niet meegerekend) Bij teamsessies met meer dan zes aanwezigen wordt gewerkt met meerdere teamcoaches. Het aantal extra coaches wordt vergoed door middel van de aangegeven toeslag op de sessie. Daarnaast wordt bij teamcoaching voor iedere sessie voorbereidingstijd gerekend. De voorbereidingstijd is gelijk aan vier maal de geplande sessietijd.

Mediation
De vergoeding van een mediation kan plaatsvinden op basis van een hierboven beschreven urenkaart of op basis van een vast uurtarief. De hoogte van dit uurtarief wordt bepaald door het type cliënt en het type conflict. In de meeste mediations wordt het uurtarief evenredig verdeeld over beide cliënten. Wanneer beide cliënten tot één bedrijf behoren, is het aan te bevelen gebruik te maken van de urenkaart.

Mediationgesprekstijd wordt gerekend in relatie met het aantal aanwezigen (de mediator wordt niet meegerekend). Voor iedere aanwezige boven één geldt een toeslag van 25 % per persoon op de gesprekstijd. (Gerekend per mediationgesprek) Voor een mediationgesprek geldt een minimumduur van twee uur, inclusief correctiefactor. Bij een mediation met meer dan vier personen wordt zoveel mogelijk gewerkt met meerdere mediators. Het extra aantal mediators wordt vergoed volgens de aangegeven toeslag op de gesprekstijd. Daarnaast wordt voor een mediationtraject altijd voorbereidingstijd gerekend.

Klik hier om naar de urenkaart te gaan
 

Foto gemaakt door Moniek van Gils, Mgraphics