Mediator

Mediator
 

Als u samen verder wilt
Wat als uw medewerkers of managers niet meer met elkaar willen praten? Hoe gaat u het gesprek aan met de leverancier die u wel iets heeft verkocht, maar zijn zaakjes alles behalve netjes heeft afgehandeld? En hoe regelt u de opvolging van uw familiebedrijf, zonder hierdoor de familierelaties te doorkruisen?
 

Werken aan win-win
Bij conflicten in de zakelijke omgeving stagneert de samenwerking. Het is dan ook in ieders belang dat deze snel uit de wereld worden geholpen. Maar dit lukt alleen als de partijen er samen uit willen komen. Om deze reden gaat mediator Cor Frijters met alle betrokken partijen tegelijk het gesprek aan. Hij verzamelt de belangen en de lastige gespreksonderwerpen. Met deze informatie en het gezamenlijke doel voor ogen kan hij begrip vragen voor elkaars standpunten. Zo creŽert hij de grootste kans op een win-win situatie.
 

De oplossing die goed voelt
In zijn functie als mediator treedt Cor Frijters op als neutrale onafhankelijke. Dat betekent dat het mediationproces op meerdere manieren kan uitpakken. Misschien hervindt u het enthousiasme om samen verder te gaan. En misschien weet u na de gesprekken dat u de samenwerking beslist wilt beŽindigen. Wat er ook gebeurt, Cor Frijters begeleidt alle betrokkenen zodat de uiteindelijke oplossing voor iedereen goed voelt.
 

Foto gemaakt door Moniek van Gils, Mgraphics