Sparringpartner

Sparringpartner voor dga’s


Als u er alleen niet uitkomt
De meeste taken van dga verricht u moeiteloos. Maar het probleem dat nu op uw bordje ligt, gaat dieper. Het is bovendien persoonlijk. U zou feedback willen krijgen op uw manier van leidinggeven. U zou die belangrijke presentatie eens droog willen oefenen. Of u zou willen dat iemand eens meekeek naar uw businessplan, uw offerte, uw sollicitant. Maar dan wel met een eerlijke kritische blik en … vertrouwelijk.


Samen op zoek
Als beslissingen u persoonlijk raken, hebben ze impact op uw concentratievermogen, uw innerlijke stabiliteit en soms zelfs op uw nachtrust. Dit komt u in uw werk slecht te pas. Een sparringgesprek met Cor Frijters kan uw leiderskwaliteiten snel herstellen. Hij houdt de kwestie tegen het licht en gaat samen met u op zoek naar de oplossing. De ene keer komt deze uit een verrassende hoek. De andere keer zorgt de inzet van een werkend systeem voor de oplossing.  Zeker is dat u overzicht krijgt en meer zelfvertrouwen.


Veilig. Aangenaam. Effectief.
Tijdens het sparringproces gaat Cor Frijters uiterst integer te werk. Persoonlijke onzekerheden, uw overgevoeligheid voor specifieke gebeurtenissen of de wens om mensen achter u te laten kunt u onbevangen bespreken, zonder dat iemand in uw organisatie hier weet van krijgt. Dat maakt een sparringgesprek met Cor Frijters veilig, aangenaam  en vooral effectief.
 

 

Voor klantervaringen zie:

View Cor  Frijters's profile on LinkedIn  

Foto gemaakt door Moniek van Gils, Mgraphics